KESKUSTELUT > RISTIKOT > TALOUSTAIDON HELMIKRYPTO

9555. Taloustaidon helmikrypto

Ritu19.2.2018 klo 18:01
Oletteko koskaan tullut ajatelleeksi mikä erityisoikeus on annettu kryptoja ratkoville: harvat saavat oman rengin käyttöönsä ja vieläpä ilmaiseksi! (Tasa-arvon kautena pitäisi olla ehkä kryptopiikakin).
Minä tuskin ratkoisin kryptoja enää ilman tuota kryptorengin tuomaa iloa, että tylsä kirjainten kopiointivaihe jää pois.
Ekille kiitokset siitä, että huolimatta rengin mittavasta apurina olemisesta, kryptooon oli silti mukavasti saatu ujutettua sanat kirjaimineen niin, että rengin käskyttäjäkin joutui tekemään (aivo)työtä. Tosin kevyttä sellaista.
Vaikkei kryptot ole koskaan suurinta herkkuani olleet, niin täällä olevista hyvinlaadituista kryptoista olen tuon rengin myötävaikutuksella oppinut pitämään.
2. Pena19.2.2018 klo 23:56
Eipähän nuita tulisi ratkottua ilman renkiä. Palkinnot saisivat olla houkuttelevampia, ei kiinnosta verokirjat! d=)
3. Jaska20.2.2018 klo 18:59
Ristikkorenkikin on ilmainen. Sekä ratkojat että laatijat ovat siis etuoikeutettuja. Ristikkorenki nähdäkseni nopeuttaa etenkin kryptojen laatijan työtä.
4. Funny20.2.2018 klo 21:30
Onhan se mukavaa, kun rengin avulla saa krypton täyteen muutamassa minuutissa, jää sitten enemmän aikaa tavallisten ristikoitten ratkontaan.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *